INFO & BOEKINGEN
06 – 2 80 70 100
 

Home | Een gebroken vader

Een gebroken vader

Een gebroken Vader

Nieuwe Single Hugo Peeters op de ouderwetse hippe 45 toeren vinyl ! Enige tijd geleden kwam ik in contact met Karel Leis uit Losser. Karel vertelde mij zijn persoonlijke levensverhaal, hoe hij terecht was gekomen in een treurige vechtscheiding en dat hij helaas nu al jarenlang geen contact meer heeft met zijn kinderen. Na al die jaren doet hem dit nog steeds heel erg veel verdriet en kan hij zijn gevoel maar moeilijk onder woorden brengen. Omdat hij zijn kinderen toch graag zou willen laten weten wat zijn gevoelens zijn en zijn kant van het verhaal wil belichten. Had Karel het idee om zijn levensverhaal te laten weerklinken in ’n liedje. Karel vroeg mij of ik misschien een tekst/liedje voor hem wilde schrijven waarin zijn verhaal en gevoelens tot uiting zouden komen. Dit heb ik toen met trots voor hem gerealiseerd. Het liedje met de titel Een gebroken vader” maakte veel gevoelens los bij Karel, die met dit nummer ook zeker vaders een hart onder de riem wil steken, die in hetzelfde schuitje zitten. In eerste instantie wilde Karel het nummer door ’n familielid laten inzingen, of later misschien wel zelf. Maar vroeg uiteindelijk mij, of ik het nummer voor hem zou willen inzingen. ’n eer natuurlijk als je gevraagd wordt om dit persoonlijke verhaal voor iemand vast te leggen op een geluidsdrager. Het arrangement van het nummer is opgenomen en geproduceerd bij Lei de Bruyn, Royal Music Productions te Kerkrade. Ook is er al een Duitstalige tekst geschreven door Guido Morsblech voor Lucile Musikverlag GmbH Waar tevens ook de Nederlandse versie is ondergebracht.

Met grote dank aan muziekgoeroe Jans Schrik, Alias “De Baker” is dit liedje ten gehore gelegd bij vinyl label, Viking Vinyl uit Emmen. Deze waren echter zo enthousiast over het nummer, dat ze dit graag wilde uitbrengen op vinyl. En daar zijn we met z’n allen natuurlijk ontzettend blij mee en enorm trots op! Onze hartelijke dank hiervoor! Op de B kant van deze single staat het prachtige “ik schrijf je naam” Een cover van Les Amis, uit de jaren ’80 in ’n verrassend nieuw jasje.

Deze twee nummers zijn verkrijgbaar op de ouderwetse 45 toeren vinyl plaat en is uitsluitend exclusief verkrijgbaar bij The Vintage Store in Emmen of online te bestellen bij Viking Vinyl.

Voor iedereen die heeft meegewerkt en betrokken is bij de totstandkoming van deze nieuwe single, ontzettend bedankt!!

 

 

Hoesfoto; Foto Mireat Gendt
Hoesontwerp: Anita Bonnema
Hoesontwerp Vinylversie: i.o.v. Viking Vinyl
Arrangement / Opname & Productie: Royal Music Productions, Kerkrade
Tekst / Muziek: Hugo Peeters, Guido Morsblech, Leon de Bruijn
Publisher: Lucile Musik Verlag