INFO & BOEKINGEN
06 – 2 80 70 100
 

Home | Dubbel Album “Hemels” 2010

Dubbel Album “Hemels” 2010

30 Mei 2010

Na ruim twee jaar keihard werken is Hugo Peeters derde album met de titel “Hemels” nu een feit! Nee, geen verzamelwerk van vorige albums maar allemaal nieuwe nummers. Deze dubbel cd met 19 prachtige nieuwe liedjes viel letterlijk in het water tijdens de cd presentatie op 30 Mei 2010. Ondanks het verschrikkelijke slechte weer hadden veel trouwe fans van Hugo toch nog de moeite genomen om te komen. De reacties op zijn dubbel cd zijn allemaal overweldigend. Juist nu de markt van cd-verkoop landelijk gezien bijna volledig op z’n achterwerk ligt, heeft Hugo besloten zich te onderscheiden van de rest.

Hij heeft er namelijk voor gekozen om er een schepje bovenop te doen en om uit te komen met een geheel nieuwe dubbel cd. Een dapper besluit dat promotioneel wordt ondersteund door PR Bureau, Saskia Konings uit Arnhem. Er wordt op dat moment door Saskia en Hugo hard gewerkt aan zijn carrière. Met de nieuwe single “Wil jij het meisje zijn in mijn videoclip” afkomstig van het album “Hemels” bestormt Hugo op dat moment menig radio zender en is hij veel te gast bij menig radiostation in Nederland en België.

Het Album Hemels haalt zelfs een notering in de album top 100, op de 71-ste plaats. Van alles wat hij tot nu toe heeft gemaakt is dit absoluut het beste, daar is geen twijfel over mogelijk! Voor wie Hugo Peeters nog niet kent, haal snel deze dubbel cd in huis en laat je aangenaam verrassen. Want hij is echt, zoals de titel het al zegt, “Hemels”.